Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51696
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАнтонова, Валерія Веніамінівна-
dc.date.accessioned2021-07-02T10:25:08Z-
dc.date.available2021-07-02T10:25:08Z-
dc.date.issued2021-06-
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51696-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к. т. н. Решетняк Л. Р.uk_UA
dc.description.abstractЛацидофіл є пробіотиком 3-го покоління, біологічними агентами якого є мікроорганізми Lactobacillus helveticus та Lactobacillus rhamnosus. Підібрано збалансоване поживне середовище для культивування мікроорганізмів L. rhamnosus та L. helveticus на основі середовища MRS із додаванням соєвого борошна замість бактеріологічного пептона у якості джерела азотного живлення. Показано, що оптимальним pH для вирощування лактобактерій є 7,0; оптимальною дозою посівного матеріалу є 5% від об’єму поживного середовища. Удосконалено технологічну схему отримання Лацидофілу, що дозволяє знизити вартість виробництва на 10%.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectпробіотичний препаратuk_UA
dc.subjectпребіотикuk_UA
dc.subjectлацидофілuk_UA
dc.subjectбіомасаuk_UA
dc.subjectмолочнокислі бактеріїuk_UA
dc.subjectкультивуванняuk_UA
dc.subjectбіотехнологіяuk_UA
dc.titleТехнологія отримання пробіотичного препарату Лацидофілуuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФЕБІТ_2021_162_Антонова В..pdfПояснювальна записка1.64 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.