Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55399
Назва: Оформлення середовища мережевих ресторанних комплексів
Інші назви: Design of the environment of network restaurant complexes
Автори: Антонюк, Станіслав Юрійович
Antoniuk, Stanislav
Ключові слова: кваліфікаційна робота
дипломна робота
дизайн інтер'єру
ресторанний комплекс
дизайн
проект
стиль органік
молодіжний простір
qualification work
bachelor thesis
interior design
restaurant complex
design
project
organic style
youth space
Дата публікації: 2022
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Антонюк С.Ю. Оформлення середовища мережевих ресторанних комплексів. – Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Дизайн". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 51 с.
Короткий огляд (реферат): Дана тема є актуальною в контексті загальноєвропейського і світового розвитку дизайну ресторанних комплексів громадського харчування в цілому, і тенденцій вітчизняного дизайну вищеозначених закладів зокрема. Важливість надання комфортних і сучасних умов для громадського харчування є нагальною необхідністю сьогодення, тому даний проект відповідає сучасному підходу щодо планування безпечного і креативного простору мережевих ресторанів. Розвиток ресторанного бізнесу зростає, процес швидкого розширення та інтеграції нових систем не рідкість. Найпопулярніші популяції отримали фастфуд, компоновані заклади, заклади нового підходу до своєї справи. Поєднання багатьох видів діяльності, незвичайних і популярний напрямок у цій сфері, використання концепції оновлення простору - все це приклади сучасних прийомів ресторанного дизайну. Новий дизайн інтер’єру ресторані – це використання незвичайних матеріалів для оздоблення поверхонь, авангардні світлові рішення, дизайн меблів – все те, що стає візитівкою найсучасніших ресторанів, барів, нічних клубі. Сучасний дизайн ресторану чи кафе – це унікальний дизайн, який дозволяє підтримувати правильний баланс між мистецтвом, функціональністю та використанням простору. Впровадження новітніх і сміливих ідей в дизайн – це процес, який враховує нюанси: ефекти відповідної гри кольорів, вплив світла, порівняння незвичайних деталей. Основна ідея проектування ресторанного комплексу – створити багатофункціональний простір для всіх груп населення та їх комфортного перебування у ньому.
This topic is relevant in the context of European and world development of design of restaurant complexes in general, and trends in domestic design of the above institutions in particular. The importance of providing comfortable and modern conditions for catering is an urgent need today, so this project corresponds to the modern approach to planning a safe and creative space of chain restaurants. The development of the restaurant business is growing, the process of rapid expansion and integration of new systems is not uncommon. The most popular populations received fast food, composite establishments, establishments of a new approach to their business. The combination of many activities, unusual and popular direction in this field, the use of the concept of space renewal - all these are examples of modern techniques of restaurant design. The new interior design of the restaurant is the use of unusual materials for surface decoration, avant-garde lighting solutions, furniture design - all of which become the hallmark of the most modern restaurants, bars and nightclubs. The modern design of a restaurant or cafe is a unique design that allows you to maintain the right balance between art, functionality and use of space. The introduction of new and bold ideas in design is a process that takes into account the nuances: the effects of the appropriate play of colors, the influence of light, the comparison of unusual details. The main idea of ​​designing a restaurant complex is to create a multifunctional space for all groups of the population and their comfortable stay in it.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" та згідно Розпорядження декана ФАБД від 16.06.2022 р. №10.01/163 "Про розміщення кваліфікаційних робіт у репозиторії НАУ". Керівник проекту: кандидат мистецтвознавства, доцент Папета Олена Валеріївна
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55399
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Антонюк С Ю-5-51_merged.pdfПояснювальна записка до дипломного проєкту1.65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.