Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55856
Title: Аналіз викладання фізичної культури у дистанційному форматі - взаємодоповнення теорії та практики
Authors: Вржесневська, О.І.
Кузнєцова, Л.Б.
Осіпова, М.С.
Keywords: епідеміологічні обмеження
військова агресія
дистанційна форма навчання
урахування відмінностей
відповідна специфіка
ключові аспекти
Issue Date: 16-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет, 2022
Citation: Вржесневська О.І. Аналіз викладання фізичної культури у дистанційному форматі - взаємодоповнення теорії та практики / Вржесневська О.І., Кузнєцова Л.Б., Осіпова М.С. // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: Матеріали XVII Міжнародної науково-методичної конференції. За заг. ред. І.І. Вржесневського. - К.: НАУ, 2022. - С. 28 - 29.
Abstract: У загальному освітньому процесі, в умовах спочатку епідеміологічних обмежень, а надалі військової агресії, пріоритетів набуває дистанційна форма навчання. Методологія навчання за цією формою, звісно, ще не має чітко визначених дефініцій та науково обґрунтованого алгоритму Загалом робота он- лайн доволі часто проводиться без урахування відмінностей між теоретичними, семінарськими, практичними або контрольними заняттями. Звісно проведення кожного з цих занять має відповідну специфіку, яка тільки поглиблюється у дистанційному форматі. Відповідно до специфіки викладання фізичної культури у школі ми концентруємо увагу нашого дослідження саме на практичні заняття. Але повна відсутність теоретичного матеріалу суттєво знижає ефективність викладання нашої дисципліни. Треба зауважити, що сама по собі організація якісних практичних занять з фізичного виховання (саме у цьому форматі), з адекватним обсягом фізичних зусиль та навантажень, це досить складне завдання. Тож перед нами постало завдання збалансовано поєднати теорію і практику у навчальному процесі. Оптимальне вирішення цього завдання потребує визначення ключових аспектів даного педагогічного конструкту, аналізу та синтезу напрацьованого практичного досвіду та відповідного системного підходу, у контексті специфіки нашої дисципліни. З урахуванням зазначеної проблематики і представлена наша робота.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55856
Appears in Collections:XVII Міжнародна науково-методична конференція Фізичне виховання у контексті сучасної освіти (2022)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.