Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57565
Название: | Методичні рекомендації до виконання лабораторної роботи. Методи обробки кишень у швейних виробах із натурального хутра (Спеціальність 182) |
Авторы: | Василенко, Вікторія Миколаїна Білоцька, Лариса Борисівна Лозовенко, Світлана Юріївна |
Ключевые слова: | технології вироби матеріали кишені хутро обробка |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Особливості технології виготовлення виробів із різних матеріалів. Тема: Методи обробки кишень у швейних виробах із натурального хутра : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 182 Технології легкої промисловості (Конструювання та технології швейних виробів) / упор.: В.М. Василенко, Л.Б. Білоцька, С. Ю. Лозовенко. – Київ : КНУТД, 2020. – 18 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Зовнішні кишені розміщуються на основних деталях та відіграють неабияку роль в оформленні зовнішнього вигляду виробу. Зовнішні кишені поділяються на три основних види: прорізні, не прорізні (розміщені у швах чи рельєфах) і накладні. Прорізні кишені бувають бічні і відрізняються за напрямком розрізу (горизонтальні, вертикальні, і нахилені), за формою (прямолінійні і фігурні), оздобленням (з листочкою, клапаном) і за обробкою країв («в кант», «в стик»). Обробка кишень складається з трьох етапів: обробки окремих деталей, обробки підкладки кишень і зборки кишень |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/57565 |
Располагается в коллекциях: | Методичні рекомендації кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЛР Кишені_Хутро Василенко В.М. .pdf | 392.42 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.