Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58293
Назва: Документно-інформаційне забезпечення ресторанного бізнесу на прикладі Малого приватного підприємства «Маріанна»
Автори: Семченко, Олександра Сергіївна
Ключові слова: дипломна робота
державне підприємство
інформаційні технології
автоматизація
робочі місця
фізична особа
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Семченко А.С. Документно-інформаційне забезпечення ресторанного бізнесу на прикладі Малого приватного підприємства «Маріанна». - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти ОС Магістр: спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». - Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 98 с.
Короткий огляд (реферат): У роботі проаналізовано історіографію та джерельну базу кваліфікаційної роботи. Розглянуто ормативно-правові засади інформаційнодокументаційного забезпечення діяльності малих підприємств. Також проаналізовано інформаційні технології в управлінні підприємством як засобу оптимізації діяльності підприємства та управління його бізнес-процесами. Було розглянуто різновиди документно-нформаційних потоків в Малому приватному підприємстві «Маріанна», з’ясовано основні напрями інформаційно-комунікаційної діяльності Малого приватного підприємства «Маріанна» і переглянуто стан програмного забезпечення діяльності малого підприємства «Маріанна».
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: доктор історичних наук, професор Тюрменко Ірина Іванівна.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58293
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри історії та документознавства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Документно-інформаційне забезпечення ресторанного бізнесу.pdfДипломна робота2.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.