Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59685
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКовтун, Г.-
dc.date.accessioned2023-05-30T07:57:54Z-
dc.date.available2023-05-30T07:57:54Z-
dc.date.issued2023-03-
dc.identifier.citationКовтун Г. Удосконалення комплексу конкурентних переваг на підприємстві. // Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції «Бізнес-аналітика: моделі, інструменти та технології». 1-3 бер. 2023. – К.: НАУ, 2023. – с.237-241uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59685-
dc.descriptionСписок використаних джерел 1. Портер М. Международная конкуренция: Конкурентные преимущества стран. 2017. URL: http://maxima-library.org/component/maxlib/b/493107. 2. Перерва П. Г., Романчик Т. В. Механізм управління рівнем конкурентоспроможності продукції підприємства . Маркетинг і менеджмент інновацій. 2012. №4. С. 230–235.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі досліджено питання підвищення рівня конкурентоспроможності продукції вітчизняних підприємств в умовах інноваційного розвитку економіки, що пов’язано з розробкою підходів до управління конкурентними перевагами. Посилення конкурентної боротьби зумовлює необхідність визначення факторів та умов формування конкурентних переваг на підприємстві, що сприяють економічному розвитку в регіоні та формують системну конкурентоспроможність економіки на національному рівні.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність продукціїuk_UA
dc.subjectконкурентні перевагиuk_UA
dc.subjectлідерство у витратахuk_UA
dc.subjectстратегія диференціаціїuk_UA
dc.titleУдосконалення комплексу конкурентних переваг на підприємствіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc330.46uk_UA
Appears in Collections:ІV Міжнародна науково-практична конференція «Бізнес-аналітика: моделі, інструменти та технології»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ковтун Г..pdfТези2.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.