Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59896
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКовальчук, Ангеліна Сергіївна-
dc.date.accessioned2023-06-21T12:54:04Z-
dc.date.available2023-06-21T12:54:04Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationКовальчук А.С. Національна кухня Азербайджану як складова її туристичної пропозиції. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 64 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59896-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к. геогр. н., доц. Борисюк Оксана Анатоліївнаuk_UA
dc.description.abstractВ дипломній роботі досліджено вплив національної кухні на розвиток туристичного ринку в Азербайджані. Зокрема, визначено місце національної гастрономії у культурній спадщині народу; досліджено національну кухню як важливу складову туристичної пропозиції країни. Запропоновано авторську методику дослідження, за допомогою якої проаналізовано передумови та особливості розвитку туризму в Азербайджані, виокремлено традиції національної кухні країни, досліджено взаємозв’язок національної кухні та розвитку туризму Азербайджану. В практичній частині – розроблено концепцію створення ресторану з азербайджанською кухнею в Україні.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectкулінарний туризмuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectтуристична пропозиціяuk_UA
dc.subjectАзербайджанuk_UA
dc.titleНаціональна кухня Азербайджану як складова її туристичної пропозиціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2023_242_Б_ Ковальчук А.pdf2.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.