Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59896
Назва: Національна кухня Азербайджану як складова її туристичної пропозиції
Автори: Ковальчук, Ангеліна Сергіївна
Ключові слова: дипломна робота
туризм
кулінарний туризм
гастрономічний туризм
туристична пропозиція
Азербайджан
Дата публікації: чер-2023
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Ковальчук А.С. Національна кухня Азербайджану як складова її туристичної пропозиції. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 64 с.
Короткий огляд (реферат): В дипломній роботі досліджено вплив національної кухні на розвиток туристичного ринку в Азербайджані. Зокрема, визначено місце національної гастрономії у культурній спадщині народу; досліджено національну кухню як важливу складову туристичної пропозиції країни. Запропоновано авторську методику дослідження, за допомогою якої проаналізовано передумови та особливості розвитку туризму в Азербайджані, виокремлено традиції національної кухні країни, досліджено взаємозв’язок національної кухні та розвитку туризму Азербайджану. В практичній частині – розроблено концепцію створення ресторану з азербайджанською кухнею в Україні.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к. геогр. н., доц. Борисюк Оксана Анатоліївна
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59896
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФМВ_2023_242_Б_ Ковальчук А.pdf2.66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.