Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60191
Title: Застосування SMM в сфері освітніх послуг на прикладі спеціальності "Журналістика" ФМВ НАУ
Authors: Храпач, Вікторія Миколаївна
Keywords: кваліфікаційна робота
стратегія
цільова аудиторія
просування
комунікація
реклама
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Храпач В.М. Застосування SMM в сфері освітніх послуг на прикладі спеціальності "Журналістика" ФМВ НАУ. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ. 2023. - 56 с.
Abstract: Сьогодні соціальні мережі стали важливою частиною життя великої кількості людей увсього світу, що спонукає компанії дивитися на фейсбук, інстаграм та інші платформи як на майданчики для просування своїх брендів в інтернеті для справжньої підтримки клієнтів. Комунікаційна платформа стає повноцінним засобом інформації, просування, реклами та іншого впливу на користувачів.Проте, не всі українські вищі навчальні заклади мають стратегію просування в інтернет-просторі, про що свідчить низька відвідуваність їхніх сайтів та попит на інформацію, що на них опублікована. Тому ситуація на ринку освітніх послуг вимагає від українських вищих навчальних закладів не тільки створювати конкурентоспроможні освітні послуги, а й постійно вдосконалювати маркетингові комунікації для залучення аудиторії, бути компетентними в комунікаційному середовищі, в якому працюють їхні навчальні заклади, просувати свої пропозиції.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од. «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник кваліфікаційної роботи доктор філософських наук, професор кафедри реклама і зв'язків з громадськістю Христокін Геннадій Володимирович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60191
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2023_061_ХрапачВМ..pdf725.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.