Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60217
Title: SMM як ефективний інструмент просування політичного діяча в умовах війни
Authors: Осауленко, Діана Василівна
Keywords: кваліфікаційна робота
реклама
політичний піар
цільова аудиторія
стратегія
соціальні мережі
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Осауленко Д.В. SMM як ефективний інструмент просування політичного діяча в умовах війни - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ. 2023. - 48 с.
Abstract: Соціальні мережі є важливим інструментом для просування бренду політичного діяча. Такі платформи як Фейсбук, Інстаграм, ТікТок та Ютуб тощо, дозволяють діячам залучати широку аудиторію і збільшувати свою впізнаваність. Основна перевага соціальних мереж полягає у тому, що вони надають можливість політикам та громадським діячам розвивати особистий бренд, залучати підписників та взаємодіяти з ними безпосередньо, тобто побудувати прямий зв’язок з виборцями, що сприяє підвищенню довіри до політика.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. № 311/од. "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи старший викладач кафедри реклами і зв'язків з громадськістю Стельмашов Артем Кирилович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60217
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2023_061_ОсауленкоДВ.pdf555.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.