Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60259
Title: Інформаційні стратегії та засоби просування на ринку продукції ТОВ ХФК «Біокон»
Authors: Нестеренко, Дарія Олександрівна
Keywords: кваліфікаційна робота
інформаційна діяльність
інформаційні стратегії
методи просування
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Нестеренко Д. О. Інформаційні стратегії та засоби просування на ринку продукції ТОВ ХФК «Біокон» : кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти ОС Бакалавр: спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» Інформаційні стратегії та засоби просування на ринку продукції ТОВ ХФК «Біокон» / Нестеренко Дарія Олександрівна ; Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 55 с.
Abstract: У кваліфікаційній роботі виявлено особливості інформаційної стратегії та засобів просування на ринку продукції ТОВ «ХФК «Біокон». Отримані результати дослідження довели, що інформаційна діяльність є важливою для косметичних виробників. Вона дозволяє покращити їхню конкурентоспроможність та вивести виробників на лідируючі позиції. Також вона передбачає постійне інформування. Прaктичне знaчення дoслідження пoлягaє у тoму, що робота може бути використана працівниками інформаційних відділів підприємств та 5 інформаційних агенств, здобувачами вищої освіти та викладачами спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». Також вона буде корисна для ознайомлення працівниками ТОВ «ХФК «Біокон» для удосконалення інформаційної роботи підприємства.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарії університету».Керівник:доцент, к. і. н. Юрченко Ольга Андріївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60259
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри історії та документознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Інформаційні стратегії Біокон.pdfДипломна робота1.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.