Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60500
Title: Управління запасами виробництва організації з ТО повітряних суден
Authors: Запорожченко, Іван Геннадійович
Keywords: дипломна робота
кваліфікаційна робота
запаси
управління
технічне обслуговування
виробництво
Issue Date: Dec-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: В даний час в галузі авіації докорінно змінюється підхід до управління процесами закупівель та матеріально - технічного постачання на основі передових концепцій і технологій. Багато національних авіакомпаній і постачальники АТМ усвідомили, що за допомогою логістики та новітніх технологій ідентифікації та управління процесами в режимі реального часу, можна істотно знизити витрати, поліпшити якість обслуговування на всіх етапах життєвого циклу запасів. Такі фактори, як час, якість, гнучкість, робота на основі вимог міжнародних стандартів стають надкритичними і домінуючими факторами в авіаційних логістичних системах і відіграють стратегічну роль у функціонуванні експлуатаційних підприємств цивільної авіації і підприємств авіаційної промисловості. Актуальність теми: В сучасних надзвичайно динамічних умовах жорсткої конкуренції успішне функціонування і розвиток авіаційних підприємств суттєво залежить від якості, швидкості, надійності, ефективності їх матеріально-технічного забезпечення. На сьогоднішній день технічне обслуговування повітряних суден є одним із важливих факторів безпеки польотів. З моменту випуску літака і в продовж його експлуатації постійно відбуваються процеси, які впливають на технічний стан літака, і головна мета ТО - знайти причини цих процесів і усунути їх до того, як вони стануть загрожувати безпеці польотів.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету» . Керівник проекту: доцент, к. т. н. Хімко Андрій Миколайович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60500
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри підтримання льотної придатності повітряних суден

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом_на_плагіат,_Запорожченко_original_14072023_083329.pdfКваліфікаційна робота3.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.