Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60595
Title: Стратегічне управління розвитком підприємства в умовах цифровізації
Authors: Феоктистова, Алла Іванівна
Keywords: дипломна робота
стратегія
чинники
стратегічне управління
персонал
мотивація
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Феоктистова А. І. Стратегічне управління розвитком підприємства в умовах цифровізації. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 113 с.
Abstract: Сучасний розвиток ринкових відносин гостро вимагає розширення знань і досвіду застосування стратегічного планування з урахуванням особливостей галузі і території. Стратегічне планування є основою прийняття управлінських рішень українських підприємств, стандартом перспективного розвитку у більшості провідних компаній світу. Варто відзначити, що досвід останніх років показує, що більшість українських підприємств ще не досить обізнане у введенні стратегічного плану. Одним з основних чинників, що визначають таке становище, є відсутність на більшості підприємств сформованих уявлень про те, що насправді є правильним стратегічним планом, як вони створюються і за допомогою яких інструментів їх можна реалізувати. Особливо недостатньо дослідженим залишається галузеві аспекти цієї проблеми. Виходячи з цього, розвиток теоретичних та практичних знань в управлінні стратегічним плануванням підприємства є актуальною проблемою. Сьогодні загальновизнано, що «батьками» стратегічного планування по праву вважаються Альфред Д. Чандлер, Кеннет Ендрюс та Ігор Ансофф. Основна увага сучасних дослідників зосереджена на проблемі залучення теорій стратегічного планування у практичну діяльність компаній, при цьому недостатньо дослідженими залишається проблеми стратегічного планування сільськогосподарських підприємств. Об'єктом дослідження в даній роботі є процес формування стратегії підприємства. Предметом дослідження виступає теоретичні засати і практичні підходи до стратегічного управління розвитком підприємства в умовах цифровізації. Метою даної роботи є розробка і обґрунтування заходів щодо стратегічного управління розвитком підприємства в умовах цифровізації на підставі узагальнення теоретичних положень і практичної діяльності підприємства.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: д.е.н., професор Ареф’єва Олена Володимирівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60595
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2022_051_ЕП_Феоктистова_А._І..pdfДипломна робота218.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.