Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60597
Title: Стратегічне управління фінансовим потенціалом підприємства
Authors: Лукаржевська-Мялик, Вікторія Миколаївна
Keywords: дипломна робота
механізм
авіакомпанія
потенціал
фінансовий потенціал
підприємство
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Лукаржевська-Мялик В. М. Стратегічне управління фінансовим потенціалом підприємства. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Економіка». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 127 с.
Abstract: Сучасним підприємствам, які приймають участь у обігу, розподілі та перерозподілі фінансових потоків необхідно розробляти напрямки формування, розвитку та оцінки фінансового потенціалу. Фінансовий потенціал підприємства виступає необхідною умовою здійснення їх діяльності, а його міцність – гарантом успішності діяльності на фінансовому ринку. Фінансовий потенціал як тактична та стратегічна характеристика можливостей підприємств концептуально відображає поточну та стратегічну фінансову діяльність. Процес формування та оцінки фінансового потенціалу підприємства необхідно спрямувати на ефективність використання фінансового механізму для дослідження ними тактичних та стратегічних цілей. Одна, у більшості випадків фінансовий потенціал підприємства формується, оцінюється виключно в системі оперативного фінансового менеджмену. Теоретична та практична затребуваність методичного інструментарію досліджень з проблеми формування та оцінки фінансового потенціалу підприємства вимагає подальшого методичного осмислення, щоб підприємства могли не лише вміти оцінювати свій потенціал, але й виявляти фактори, що безпосередньо впливають на його рівень. Всі наведені вище положення свідчать про необхідність і актуальність цього дослідження.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: д.е.н., професор Пілецька Саміра Тимофіївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60597
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2022_051_ЕП_Лукаржевска-Мялик_В._М..pdfДипломна робота263.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.