Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61060
Title: Кваліфікаційна робота бакалавра
Authors: Квасніков, Володимир Павлович
Молчанова, Катерина Вікторівна
Keywords: методичні рекомендації
кваліфікаційна робота (проект)
дипломна робота (проект)
оформлення дипломної роботи (проекта)
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кваліфікаційна робота бакалавра : методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 141«Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» освітньо-професійної програми «Електротехнічні системи електроспоживання» / уклад. : В. П. Квасніков, К. В. Молчанова. – К. : НАУ, 2023. – 45 с.
Abstract: Наведено методичні рекомендації до виконання та оформлення кваліфікаційної роботи бакалавра. Для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» освітньо-професійної програми «Електротехнічні системи електроспоживання».
Description: Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 141«Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» освітньо-професійної програми «Електротехнічні системи електроспоживання»
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61060
Appears in Collections:АКФ Навчальні та методичні видання кафедри комп'ютеризованих електротехнічних систем та технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод. рекоменд.Бакалавр_2023.pdf480.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.