Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61185
Назва: Вдосконалення системи міжнародної торгівлі підприємства харчової промисловості (на прикладі ПАТ МХП)
Автори: Цвик, Юлія
Ключові слова: дипломна робота
кваліфікаційна робота
міжнародна торгівля
харчова промисловість
експорт
розвиток
Дата публікації: гру-2021
Видавництво: Національний авіаційний університет
Короткий огляд (реферат): Торгівля між країнами вважається найважливішою та основною формою міжнародних відносин. Народи світу активно вели торгівлю продукцією, тобто обмінювалися товарами, які були у надлишку на товари, яких не вистачало, ще задовго до того, як остаточно сформувалося світове господарство. Саме ця причина стала поштовхом для єдиної моделі міжнародної торгівлі між державами. Зовнішня торгівля завжди була і залишається основою міжнародних економічних відносин, тому що зростання зв’язків між країнами сприяло формуванню міжнародного поділу праці та призвело до згуртування країн в одне ціле. Позиції країни на міжнародному ринку харчової промисловості залежать від активності залучення її в систему міжнародних економічних відносин. Для досягнення високих позицій на світовій арені продовольства потрібно нарощувати свій експортний потенціал. У сучасних умовах господарювання, на національному ринку харчової промисловості, активно нарощують свої потужності Транснаціональні корпорації, це призводить до того, що потрібно шукати нові шляхи розвитку потенціалу підприємств харчових продуктів на міжнародному ринку
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. № 311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к.е.н., доцент Наталія КОВАЛЕНКО
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61185
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФЕБА_2021_211_ЦВИК_Ю_А.pdfКваліфікаційна робота2.14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.