Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61185
Название: Вдосконалення системи міжнародної торгівлі підприємства харчової промисловості (на прикладі ПАТ МХП)
Авторы: Цвик, Юлія
Ключевые слова: дипломна робота
кваліфікаційна робота
міжнародна торгівля
харчова промисловість
експорт
розвиток
Дата публикации: дек-2021
Издательство: Національний авіаційний університет
Краткий осмотр (реферат): Торгівля між країнами вважається найважливішою та основною формою міжнародних відносин. Народи світу активно вели торгівлю продукцією, тобто обмінювалися товарами, які були у надлишку на товари, яких не вистачало, ще задовго до того, як остаточно сформувалося світове господарство. Саме ця причина стала поштовхом для єдиної моделі міжнародної торгівлі між державами. Зовнішня торгівля завжди була і залишається основою міжнародних економічних відносин, тому що зростання зв’язків між країнами сприяло формуванню міжнародного поділу праці та призвело до згуртування країн в одне ціле. Позиції країни на міжнародному ринку харчової промисловості залежать від активності залучення її в систему міжнародних економічних відносин. Для досягнення високих позицій на світовій арені продовольства потрібно нарощувати свій експортний потенціал. У сучасних умовах господарювання, на національному ринку харчової промисловості, активно нарощують свої потужності Транснаціональні корпорації, це призводить до того, що потрібно шукати нові шляхи розвитку потенціалу підприємств харчових продуктів на міжнародному ринку
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. № 311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: к.е.н., доцент Наталія КОВАЛЕНКО
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61185
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри бізнес-аналітики та цифрової економіки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФЕБА_2021_211_ЦВИК_Ю_А.pdfКваліфікаційна робота2.14 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.