Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61579
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯщук, Олександра Сергіївна-
dc.contributor.authorYashchuk, Oleksandra-
dc.contributor.authorСмерічевська, Світлана Василівна-
dc.contributor.authorSmerichevska, Svitlana-
dc.date.accessioned2023-11-30T07:45:43Z-
dc.date.available2023-11-30T07:45:43Z-
dc.date.issued2023-10-27-
dc.identifier.citationЯщук О.С., Смерічевська С.В. Управління торгівельними мережами в інтегрованих ланцюгах постачань кондитерської продукції// Проблеми підготовки професійних кадрів з логістики в умовах глобального конкурентного середовища: Збірник доповідей ХХI Міжнародної науково-практичної конференції. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. С. 533-536.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61579-
dc.description1. Чухрай Н. Формування ланцюга постачання: питання теорії та практики: Монографія. Львів: Інтелект-Захід, 2020. 258 с. 2. Маркетинг і логістика: концептуальні основи та стратегічні рішення. Навчальний посібник в схемах і таблицях / За заг. ред. С.В. Смерічевської. Львів : «Магнолія-2006», 2019. 552 с. URL : http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38702. 3. Смерічевська С.В., Мацишина О.В. Референтні моделі стратегічного управління бізнес-процесами в умовах цифровізації ланцюгів постачання. Science and technology: problems, prospects and innovations. The 3rd International scientific and practical conference (December 14-16, 2022) CPN Publishing Group, Osaka, Japan. 2022. Р.495-500. ISBN 978-4-9783419-1-4. URL: https://sci-conf.com.ua/wp-content/ 4. Потенциал логистического рынка Украины. URL : http://www.fim.ua/eng/fim/press/news/a875/uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано основні складові ринку кондитерських виробів в Україні, а також можливості впровадження логістичних методів і концепцій в основну дистрибуційну діяльність, особливо в умовах воєнного стану. Основна мета дослідження присвячена висвітленню ключових елементів інтегрованого ланцюга поставок як форми управлінської діяльності. Насамкінець наведено аналіз переваг та недоліків використання різних методів управління ланцюгами поставок кондитерських виробів.uk_UA
dc.description.abstractThe main components of the confectionery market in Ukraine are analyzed, as well as the possibilities of introducing logistic methods and concepts into the main distribution activity, especially in the conditions of martial law. The main purpose of the study is devoted to highlighting the key elements of the integrated supply chain as a form of management activity. Finally, an analysis of the advantages and disadvantages of using different methods of managing confectionary supply chains is given.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectтовариuk_UA
dc.subjectторгівельна мережаuk_UA
dc.subjectпостачанняuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectgoodsuk_UA
dc.subjectretail networkuk_UA
dc.subjectsupplyuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectcostsuk_UA
dc.titleУправління торгівельними мережами в інтегрованих ланцюгів постачань кондитерської продукціїuk_UA
dc.title.alternativeRetail network management in integrated confectionery supply chainsuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.subject.udc334.021uk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій кафедри логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
119. Ящук О.С., Смерічевська С.В.pdfЯщук О.С., Смерічевська С.В.139.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.