Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61861
Title: Методи створення і просування мультимедійного контенту аудіовізуального продукту
Authors: Петренко, Максим Сергійович
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
контент
цифрова музика
мультимедіа
монтаж
відео
розробка
створення
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Петренко М. С. Методи створення і просування мультимедійного контенту аудіовізуального продукту. - Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. – 95 с.
Abstract: Аудіовізуальні продукти, такі фільми, кліпи, інтерактивні ігри, стали невід’ємною складовою повсякденного життя, сфер культури та бізнесу. Створення та ефективне просування мультимедійного контенту є важливою умовою для досягнення успіху в різних галузях, включаючи медіа, маркетинг, освіту та розваги. Постійна зміна технологічних засобів та вподобань споживачів вимагає постійного оновлення та удосконалення методів створення і просування мультимедійного контенту. Поява нових шляхів та засобів вдосконалення контенту значною мірою впливає на його вихідну якість та, відповідно, на задоволення на споживачів. Крім того, важливо розуміти, як ефективно просувати мультимедійний контент в умовах інформаційного перенасичення та конкуренції. Створення та просування якісного аудіовізуального контенту є нагальним питанням для багатьох сучасних авторів, чим також підкреслюється актуальність даної роботи. Розростання соціальних мереж, стрімінгових платформ, цифрових медіа, відеохостингів створює величезний попит на мультимедійний контент. Виходячи із цього, можна зазначити, що розуміння та застосування ефективних методів створення і просування цього контенту допомагає підприємствам і творцям контенту залучити аудиторію, збільшити свою конкурентоспроможність та досягти визначних результатів.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: к.тех.н., зав.каф. кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Бобарчук Олександр Антонович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61861
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2023_186_Петренко М.С.pdfКваліфікаційна робота ОС магістр4.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.