Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62340
Title: Метод інтеграції реляційних баз даних із використанням платформи D2RQ
Authors: Степанюк, А.В.
Keywords: дипломна робота
реляційна база даних
фреймворк опису ресурсів
система управління базами даних
структурована мова запитів
уніфікований ідентифікатор ресурсів
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Степанюк А.В. Метод інтеграції реляційних баз даних із використанням платформи D2RQ. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 172 "Телекомунікації та радіотехніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 87 с.
Abstract: На багатьох великих підприємствах інформація зберіга¬ється в різних базах даних. Інформація цих баз даних може повторюватися або допо¬внювати одна одну. Робота з розподіленими джерелами баз даних складний і не зручний процес. Найчастіше, різні бази даних мають різні схеми. Це не дає змоги інтегрувати інформацію в одну велику базу даних, що містить необхідні для роботи таблиці. Існує безліч рішень щодо способів зберігання інформації, що міститься в базах даних. Але ці рішення не позбавляють від проблеми інтеграції даних з декількох джерел. Інтеграція інформації реляційних баз даних є актуальним завданням для фахівців, пов'язаних з опрацюванням даних з різнорідних джерел.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Курушкін В.Є.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62340
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2023_диплом_Степанюк А.В..pdfдипломна робота2.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.