Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64240
Title: Макет енциклопедичного біографічного словника «Педагоги України (друга половина ХІХ - початок ХХІ століття)»
Authors: Адаменко, Анастасія Дмитрівна
Keywords: кваліфікаційна робота
енциклопедія
словник
видання
поліграфія
друк
верстка
макет
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Адаменко А.Д. Макет енциклопедичного біографічного словника «Педагоги України (друга половина ХІХ - початок ХХІ століття)» - Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". Національний авіаційний університет. - Київ, 2024. – 71 с.
Abstract: Актуальність створення макету енциклопедичного біографічного словника "Педагоги України" полягає в потребі збереження і передачі цінного педагогічного досвіду, вивчення внеску видатних освітян у суспільний розвиток, а також у стимулюванні подальших досліджень в області педагогіки. Період від другої половини XIX століття до початку ХХІ століття є ключовим для розуміння еволюції системи освіти в Україні, формування освітніх ідеалів та розвитку педагогічних течій. Макет енциклопедичного біографічного словника дозволить систематизувати інформацію про освітній внесок окремих особистостей, розкривати особливості їхнього педагогічного підходу та виявляти взаємозв'язки між різними етапами розвитку педагогічної думки в Україні. Крім того, такий словник буде цінним джерелом для вивчення та порівняння педагогічних традицій, сприяючи розумінню динаміки змін у сфері освіти.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: доктор педагогічних наук, професор кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Лобода Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64240
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_186_АдаменкоА.Д.pdfКваліфікаційна робота ОС Бакалавр5.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.