Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64347
Title: | Організація гастрономічного туризму Франції (на прикладі Бургундії) |
Authors: | Чуб, Ярослав Васильович |
Keywords: | дипломна робота туризм винний туризм гастрономічний туризм Франція Бургундія |
Issue Date: | Jun-2024 |
Publisher: | Національний авіаційний університет |
Citation: | Чуб Я.В. Організація гастрономічного туризму Франції (на прикладі Бургундії). - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм і рекреація". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2024. - 70 с. |
Abstract: | Дипломна робота присвячена аналізу організації гастрономічного туризму Франції на прикладі Бургундії, виявленню передумов, особливостей та визначення ролі виноробства в гастрономічному туризмі в країні. В теоретичній частині роботи проаналізовано сутність та основні дефініції в гастрономічному туризмі; розглянуто класифікації; проаналізовано ресурсне забезпечення та розглянуто передумови розвитку. В практичній частині визначено особливості національної кухні та виноробства Франції; досліджено географічну структуру гастрономічного туризму; проаналізовано послуги гастрономічного туризму в Бургундії, включаючи проведення фестивалів. Розроблено авторський гастрономічний тур Бургундією. |
Description: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к. геогр. н., доц. Бут Марина Григорівна |
URI: | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64347 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_2024_242_Б_Чуб Ярослав.pdf | 986.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.