Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29007
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРуденко, Віра Миколаївна-
dc.date.accessioned2017-06-06T16:32:42Z-
dc.date.available2017-06-06T16:32:42Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29007-
dc.description.abstractСпектральними методами досліджено утворення карбоніловмісних ( 265…280 нм) і ненасичених інтермедіатів (max225 нм ) та барвних речовин під час реакції розкладу D-глюкози (рН 9…13). Показано відмінності в перебігу початкової стадії реакції залежно від концентрації ОН-іонів. З використанням аналітичних методів газхроматографії-масспектрометрії (GC-MS) досліджено склад низькомолекулярних продуктів розкладу D-глюкози.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарчова промисловість. –2001. - № 46. – С. 25-29.uk_UA
dc.subjectD-ГЛЮКОЗАuk_UA
dc.subjectМасспектрометріяuk_UA
dc.subjectкарбоніловмісні ненасичені інтермедіатиuk_UA
dc.titleЕФЕКТ КОНЦЕНТРАЦІЇ ОН-ІОНІВ НА УТВОРЕННЯ ПРОМІЖНИХ СПОЛУК І БАРВНИХ РЕЧОВИН У РЕАКЦІЇ РОЗКЛАДУ D-ГЛЮКОЗИ.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc664.1.039-
dc.specialityХіміяuk_UA
Appears in Collections:Наукові статті кафедри хімії і хімічної технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2001_46.docЕФЕКТ КОНЦЕНТРАЦІЇ ОН-ІОНІВ НА УТВОРЕННЯ ПРОМІЖНИХ СПОЛУК І БАРВНИХ РЕЧОВИН У РЕАКЦІЇ РОЗКЛАДУ D-ГЛЮКОЗИ. Стаття.250 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.