Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29007
Название: ЕФЕКТ КОНЦЕНТРАЦІЇ ОН-ІОНІВ НА УТВОРЕННЯ ПРОМІЖНИХ СПОЛУК І БАРВНИХ РЕЧОВИН У РЕАКЦІЇ РОЗКЛАДУ D-ГЛЮКОЗИ.
Авторы: Руденко, Віра Миколаївна
Ключевые слова: D-ГЛЮКОЗА
Масспектрометрія
карбоніловмісні ненасичені інтермедіати
Дата публикации: 2001
Издательство: Харчова промисловість. –2001. - № 46. – С. 25-29.
Краткий осмотр (реферат): Спектральними методами досліджено утворення карбоніловмісних ( 265…280 нм) і ненасичених інтермедіатів (max225 нм ) та барвних речовин під час реакції розкладу D-глюкози (рН 9…13). Показано відмінності в перебігу початкової стадії реакції залежно від концентрації ОН-іонів. З використанням аналітичних методів газхроматографії-масспектрометрії (GC-MS) досліджено склад низькомолекулярних продуктів розкладу D-глюкози.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29007
Располагается в коллекциях:Наукові статті кафедри хімії і хімічної технології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2001_46.docЕФЕКТ КОНЦЕНТРАЦІЇ ОН-ІОНІВ НА УТВОРЕННЯ ПРОМІЖНИХ СПОЛУК І БАРВНИХ РЕЧОВИН У РЕАКЦІЇ РОЗКЛАДУ D-ГЛЮКОЗИ. Стаття.250 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.