Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29007
Назва: ЕФЕКТ КОНЦЕНТРАЦІЇ ОН-ІОНІВ НА УТВОРЕННЯ ПРОМІЖНИХ СПОЛУК І БАРВНИХ РЕЧОВИН У РЕАКЦІЇ РОЗКЛАДУ D-ГЛЮКОЗИ.
Автори: Руденко, Віра Миколаївна
Ключові слова: D-ГЛЮКОЗА
Масспектрометрія
карбоніловмісні ненасичені інтермедіати
Дата публікації: 2001
Видавництво: Харчова промисловість. –2001. - № 46. – С. 25-29.
Короткий огляд (реферат): Спектральними методами досліджено утворення карбоніловмісних ( 265…280 нм) і ненасичених інтермедіатів (max225 нм ) та барвних речовин під час реакції розкладу D-глюкози (рН 9…13). Показано відмінності в перебігу початкової стадії реакції залежно від концентрації ОН-іонів. З використанням аналітичних методів газхроматографії-масспектрометрії (GC-MS) досліджено склад низькомолекулярних продуктів розкладу D-глюкози.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29007
Розташовується у зібраннях:Наукові статті кафедри хімії і хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2001_46.docЕФЕКТ КОНЦЕНТРАЦІЇ ОН-ІОНІВ НА УТВОРЕННЯ ПРОМІЖНИХ СПОЛУК І БАРВНИХ РЕЧОВИН У РЕАКЦІЇ РОЗКЛАДУ D-ГЛЮКОЗИ. Стаття.250 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.