Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/36350
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Kubaychuk, Oksana | - |
dc.contributor.author | Tamara, Nosenko | - |
dc.contributor.author | Alona, Cherstva | - |
dc.date.accessioned | 2018-09-28T07:17:48Z | - |
dc.date.available | 2018-09-28T07:17:48Z | - |
dc.date.issued | 2016-07 | - |
dc.identifier.citation | Int. Jour. of Advanced Research (IJER). Vol. 4, Issue 9, - 2016., P. 1736-1740. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2320-5407 | - |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/36350 | - |
dc.description | The problem of extracting oil from rapeseed is discussed. The optimal enzymatic processing before pressing is studied. The nonlinear model of rape oil extraction after enzymatic treatment was built. Moreover, obtained the parameters in which the local maximum of rape oil volume is reached. | uk_UA |
dc.description.abstract | The problem of extracting oil from rapeseed is discussed. The optimal enzymatic processing before pressing is studied. The nonlinear model of rape oil extraction after enzymatic treatment was built. Moreover, obtained the parameters in which the local maximum of rape oil volume is reached. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Int. Jour. of Advanced Research | uk_UA |
dc.subject | enzymatic treatment | uk_UA |
dc.title | Optimization of Enzymatic Processing of Rapeseed | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи співробітників кафедри прикладної математики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IJAR_4_9_2016.pdf | 441.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.