Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/36350
Название: Optimization of Enzymatic Processing of Rapeseed
Авторы: Kubaychuk, Oksana
Tamara, Nosenko
Alona, Cherstva
Ключевые слова: enzymatic treatment
Дата публикации: июл-2016
Издательство: Int. Jour. of Advanced Research
Библиографическое описание: Int. Jour. of Advanced Research (IJER). Vol. 4, Issue 9, - 2016., P. 1736-1740.
Краткий осмотр (реферат): The problem of extracting oil from rapeseed is discussed. The optimal enzymatic processing before pressing is studied. The nonlinear model of rape oil extraction after enzymatic treatment was built. Moreover, obtained the parameters in which the local maximum of rape oil volume is reached.
Описание: The problem of extracting oil from rapeseed is discussed. The optimal enzymatic processing before pressing is studied. The nonlinear model of rape oil extraction after enzymatic treatment was built. Moreover, obtained the parameters in which the local maximum of rape oil volume is reached.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/36350
ISSN: 2320-5407
Располагается в коллекциях:Наукові роботи співробітників кафедри прикладної математики

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
IJAR_4_9_2016.pdf441.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.