Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/36350
Назва: Optimization of Enzymatic Processing of Rapeseed
Автори: Kubaychuk, Oksana
Tamara, Nosenko
Alona, Cherstva
Ключові слова: enzymatic treatment
Дата публікації: лип-2016
Видавництво: Int. Jour. of Advanced Research
Бібліографічний опис: Int. Jour. of Advanced Research (IJER). Vol. 4, Issue 9, - 2016., P. 1736-1740.
Короткий огляд (реферат): The problem of extracting oil from rapeseed is discussed. The optimal enzymatic processing before pressing is studied. The nonlinear model of rape oil extraction after enzymatic treatment was built. Moreover, obtained the parameters in which the local maximum of rape oil volume is reached.
Опис: The problem of extracting oil from rapeseed is discussed. The optimal enzymatic processing before pressing is studied. The nonlinear model of rape oil extraction after enzymatic treatment was built. Moreover, obtained the parameters in which the local maximum of rape oil volume is reached.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/36350
ISSN: 2320-5407
Розташовується у зібраннях:Наукові роботи співробітників кафедри прикладної математики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
IJAR_4_9_2016.pdf441.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.