Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45539
Название: Особливості дизайну інтер'єрів кав’ярень-кондитерських
Авторы: Єрмоленко, Данило Валерійович
Ключевые слова: кваліфікаційна робота
дипломна робота
пояснювальна записка
дизайн інтер'єру
проектування
функціональне зонування
кав’ярня
кондитерська
колір
освітлення
засоби мистецтва
художня індивідуальність
Дата публикации: 2020
Издательство: Національний авіаційний університет
Краткий осмотр (реферат): Дипломна робота є науковим обґрунтуванням проекту інтер’єрів кав’ярень-кондиторських. Теоретичне дослідження описує особливості організації простору кав'ярень для МГН. В процесі було визначено особливості проектуванні інтер’єрів кав’ярень-кондитерських. Систематизовано особливості створення комфортного внутрішнього середовища кав’ярень-кондитерських, можливість відвідування закладу людьми з обмеженими фізичними можливостями.
Описание: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Керівник: д. арх. професор НАУ Чернявський Володимир Георгійович
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45539
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Єрмоленко_Диплом.pdfПояснювальна записка до дипломної роботи2.21 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.