Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45539
Назва: Особливості дизайну інтер'єрів кав’ярень-кондитерських
Автори: Єрмоленко, Данило Валерійович
Ключові слова: кваліфікаційна робота
дипломна робота
пояснювальна записка
дизайн інтер'єру
проектування
функціональне зонування
кав’ярня
кондитерська
колір
освітлення
засоби мистецтва
художня індивідуальність
Дата публікації: 2020
Видавництво: Національний авіаційний університет
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота є науковим обґрунтуванням проекту інтер’єрів кав’ярень-кондиторських. Теоретичне дослідження описує особливості організації простору кав'ярень для МГН. В процесі було визначено особливості проектуванні інтер’єрів кав’ярень-кондитерських. Систематизовано особливості створення комфортного внутрішнього середовища кав’ярень-кондитерських, можливість відвідування закладу людьми з обмеженими фізичними можливостями.
Опис: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Керівник: д. арх. професор НАУ Чернявський Володимир Георгійович
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45539
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єрмоленко_Диплом.pdfПояснювальна записка до дипломної роботи2.21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.