Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54226
Название: Оцінка споживчих властивостей нових композиційних текстильних матеріалів для верху післяопераційного взуття
Авторы: Василенко, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: споживчі властивості
композиційно текстильні матеріали
післяопераційне взуття
трикотаж
регенеровані вовняні волокна
гігієна
Дата публикации: 2016
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Оцінка споживчих властивостей нових композиційних текстильних матеріалів для верху післяопераційного взуття : зб. текстів виступів на наук.-практ. конф. Наукові розробки молоді на сучасному етапі / Київський національний університет технологій та дизайну — К. : КНУТД, 2016. — 156 с.
Краткий осмотр (реферат): Комплекс споживчих вимог для післяопераційного взуття з композиційних текстильних матеріалів залежить від його призначення, умов експлуатації та багатьох інших факторів. В залежності від призначення визначається головна функція взуття. Розроблені композиційні текстильні матеріали складаються з двох або трьох шарів.
A set of consumer requirements for postoperative composite textile footwear materials depends on its purpose, operating conditions and many other factors. In depending on the purpose, the main function of the shoe is determined. Developed composite textile materials consist of two or three layers.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54226
Располагается в коллекциях:Статті кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20160428-29_ТЕZY_V1_P156.pdf267.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.