Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54226
Назва: Оцінка споживчих властивостей нових композиційних текстильних матеріалів для верху післяопераційного взуття
Автори: Василенко, Вікторія Миколаївна
Ключові слова: споживчі властивості
композиційно текстильні матеріали
післяопераційне взуття
трикотаж
регенеровані вовняні волокна
гігієна
Дата публікації: 2016
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Оцінка споживчих властивостей нових композиційних текстильних матеріалів для верху післяопераційного взуття : зб. текстів виступів на наук.-практ. конф. Наукові розробки молоді на сучасному етапі / Київський національний університет технологій та дизайну — К. : КНУТД, 2016. — 156 с.
Короткий огляд (реферат): Комплекс споживчих вимог для післяопераційного взуття з композиційних текстильних матеріалів залежить від його призначення, умов експлуатації та багатьох інших факторів. В залежності від призначення визначається головна функція взуття. Розроблені композиційні текстильні матеріали складаються з двох або трьох шарів.
A set of consumer requirements for postoperative composite textile footwear materials depends on its purpose, operating conditions and many other factors. In depending on the purpose, the main function of the shoe is determined. Developed composite textile materials consist of two or three layers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54226
Розташовується у зібраннях:Статті кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20160428-29_ТЕZY_V1_P156.pdf267.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.