Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55027
Назва: Гастрономічний туризм в Туреччині
Автори: Сорокіна, Євгенія Денисівна
Ключові слова: дипломна робота
туризм
гастрономічний туризм
Туреччина
конкурентоспроможність
кулінарний туризм
Дата публікації: чер-2022
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Сорокіна Є.Д. Гастрономічний туризм в Туреччині. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 75 с.
Короткий огляд (реферат): В дипломній роботі виявлено та узагальнено особливості, тенденції, проблеми та перспективи розвитку гастрономічного туризму Туреччині.Гастрономiчний туризм має значні перспективи розвитку, а організація «гастрономічних турів» сприяє відродженню національних кулінарних традицій. Тому ця тема є доволі актуальною на сьогодні і в майбутньому може значно покращити економічний стан Туреччині і популяризувати державу на міжнародному рівні.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к. геогр. н., доц. Руднєва Марина Григорівна
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55027
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФМВ_2022_242_Сорокіна.pdf1.65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.