Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59685
Title: Удосконалення комплексу конкурентних переваг на підприємстві
Authors: Ковтун, Г.
Keywords: конкурентоспроможність продукції
конкурентні переваги
лідерство у витратах
стратегія диференціації
Issue Date: Mar-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Ковтун Г. Удосконалення комплексу конкурентних переваг на підприємстві. // Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції «Бізнес-аналітика: моделі, інструменти та технології». 1-3 бер. 2023. – К.: НАУ, 2023. – с.237-241
Abstract: В роботі досліджено питання підвищення рівня конкурентоспроможності продукції вітчизняних підприємств в умовах інноваційного розвитку економіки, що пов’язано з розробкою підходів до управління конкурентними перевагами. Посилення конкурентної боротьби зумовлює необхідність визначення факторів та умов формування конкурентних переваг на підприємстві, що сприяють економічному розвитку в регіоні та формують системну конкурентоспроможність економіки на національному рівні.
Description: Список використаних джерел 1. Портер М. Международная конкуренция: Конкурентные преимущества стран. 2017. URL: http://maxima-library.org/component/maxlib/b/493107. 2. Перерва П. Г., Романчик Т. В. Механізм управління рівнем конкурентоспроможності продукції підприємства . Маркетинг і менеджмент інновацій. 2012. №4. С. 230–235.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59685
Appears in Collections:ІV Міжнародна науково-практична конференція «Бізнес-аналітика: моделі, інструменти та технології»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ковтун Г..pdfТези2.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.