Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62446
Название: Властивості ультрафіолетового бактерицидного інактиватора
Авторы: Щербаков, Антон Павлович
Ключевые слова: ультрафіолетове випромінювання
опромінювач
ультрафіолет
бактерицидні властивості
інактиватор
УФ діод
кваліфікаційна робота
Дата публикации: 2022
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Щербаков А.П. Властивості ультрафіолетового бактерицидного інактиватора. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності 153 "Мікро- та наносистемна техніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 54 с.
Краткий осмотр (реферат): Метод ультрафіолетової дезінфекції є одним із фізичних, без реагентних методів. Він позбавлений основних недоліків хімічних методів дезінфекції: неминучого залишкового вмісту реагентів, неможливості постійного використання реагентів для обробки приміщень, приміщень, обладнання в присутності людей. Ультрафіолетовий метод не має залишкових ефектів при дезінфекції повітря та води, не викликає утворення шкідливих та потенційно небезпечних речовин і не змінює сенсорних характеристик (запаху, смаку). У разі передозування - негативного ефекту також немає. Це дозволяє знищувати віруси та грибки, на які не впливають традиційні хімічні методи, особливо хлорування.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проєкту: професор, д.т.н. Морозова Ірина Володимирівна.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62446
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФАЕТ_2022_153М_ЩербаковАП.pdfкваліфікаційна робота3.7 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.