Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62840
Title: Основні принципи ремаркетингу у Facebook
Authors: Шептуха, Олена Михайлівна
Keywords: інтернет-маркетинг
ремаркетинг
Facebook
ретаргетин
реклама
соціальна мережа
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Шептуха О. М. Основні принципи ремаркетингу у Facebook / Матеріали XIII Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Фінанси, облік та оподаткування: теорія і практика». – К.: НАУ, 2023. – С.83-84.
Abstract: Ремаркетинг в інтернет-маркетингу визначається як стратегія, спрямована на залучення користувачів, які вже взаємодіяли з брендом або веб-сайтомкомпанії. Цей підхід стає все більш важливим у сучасному бізнес-середовищі, де конкуренція в інтернеті зростає, а увага споживачів є обмеженим ресурсом [1]. Ремаркетинг може приймати різні форми, включаючи рекламу в соціальних мережах, динамічні рекламні оголошення, електронні листи та інші способи залучення аудиторії. Важливо вибрати стратегію, яка найкращим чином відповідає маркетинговим цілям та специфіці бізнесу.
Description: 1. Ремаркетинг у соціальних мережах Facebook та Instagram - як не втрачати потенційних клієнтів. URL: https://intent-solutions.com/blog/what-is remarketing (дата звернення 15.11.2023 р.) 2. Ремаркетинг у Facebook: як він працює та чому це важливо для вашого бізнесу. URL: https://www.0312.ua/news/3674241/remarketing-u-facebook-ak vin-pracue-ta-comu-ce-vazlivo-dla-vasogo-biznesu (дата
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62840
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
83 Шептуха.pdfТези1.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.